Welkom op onze website

Wij kijken door een andere bril naar uw woonhuis

Welkom op de website van Bouwtechnisch Keuringsbureau Zeeland. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide bouwtechnische keuring van een woning in de gehele provincie Zeeland, West Brabant (postcodes 4300 t/m 4999) en Zuid Holland.
Heeft u plannen om een huis te gaan kopen? Of te gaan verkopen? En wilt u weten wat de staat is van de woning? Neem contact met ons op per e-mail of telefoon en wij komen graag bij u langs voor een bouwtechnische keuring.


Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Vakkundig gekeurd

Vakkundig gekeurd is het keurmerk dat erkende en aangesloten bouwkundige keurders mogen voeren. Alleen keuringsbedrijven die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen (bij toetreden en periodieke audit), komen in aanmerking voor het keurmerk. Het keurmerk is ondergebracht bij de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders (Stichting NKBK) en wordt facilitair ondersteund door VastgoedPRO, de Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in het vastgoed.

Van bedrijven die aangesloten zijn bij Vakkundig gekeurd ben je zeker van:

  • Kwaliteit van het keuringsbedrijf – Bedrijven worden getoetst voor toetreding tot het keurmerk. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een ervaren en gespecialiseerd keuringsbedrijf.
  • Deskundig personeel – De aangesloten keuringsbedrijven zijn verplicht om er zorg voor te dragen dat hun medewerkers voldoende zijn opgeleid en blijven.
  • Algemene Voorwaarden – Een Vakkundig gekeurd keuringsbedrijf werkt met heldere, getoetste Algemene Voorwaarden. Zo ben je verzekerd van duidelijke afspraken.
  • Onafhankelijk geschillenrecht – Bouwkundig keuringsbedrijven, aangesloten bij Vakkundig gekeurd, hebben een onafhankelijk geschillenrecht. Dat biedt je de zekerheid dat je klacht over een betaling of verleende diensten juist, terecht en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht je er met het betreffende bedrijf zelf niet uitkomen.